Website of webshop laten maken? Kijk welk pakket bij u past

Prijzen disclaimer

Let op: De vermelde prijzen zijn vanaf-prijzen en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de benodigde materialen en de arbeidstijd die nodig is om de taak te voltooien. 

Website

Website laten maken? Vraag nu een offerte aan

€900(exc. btw)

Webshop

Webshop laten maken? Vraag nu een offerte aan

€1300(exc. btw)

Maatwerk

Maatwerk website laten maken? Vraag nu een offerte aan

In Overleg

Hoe gaat het hele proces?

Bij ons begint het proces met een introductiegesprek waarin ik je wensen en doelen bespreken voor uw nieuwe website of webshop.

Na het bespreken van uw wensen, ga ik aan de slag met het maken van een concept van de homepagina. Hierbij wordt rekening gehouden met de uitstraling van uw merk en de gebruikerservaring van uw website. Ik streef ernaar om een uniek en op maat gemaakt ontwerp te maken dat past bij uw bedrijf en doelgroep.

Vervolgens stuur ik het concept naar u op en wacht ik op uw feedback. Hierbij kunt u aangeven wat u wel of niet mooi vindt en waar u eventueel nog aanpassingen zou willen zien. Ik verwerk deze feedback vervolgens in de homepagina totdat het ontwerp naar uw wens is. Als u groen licht geeft om de rest van de pagina’s te maken, ga ik daarmee aan de slag. Ik zorg ervoor dat alle pagina’s van je website of webshop op een professionele manier worden ontworpen en dat deze volledig aansluiten bij de uitstraling van uw merk. We maken gebruik van WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS systeem, zodat u zelf makkelijk teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en toevoegen als u dat zou willen.

Wilt u ook een webshop laten maken? Geen probleem! Ik heb ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van webshops en zorgen ervoor dat uw online winkel er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed functioneert en gemakkelijk te gebruiken is voor uw klanten.
Kortom, wil je een website laten maken of zoekt u een ervaren webdesigner voor het ontwerpen van een webshop? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele en op maat gemaakte oplossing. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat ik voor u kunnen betekenen!

Volg ons op onze socials:

Keep Updated

Nieuwsbrief

×