Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio

Gebaseerd op 7 recensies
Annelies Klos
Martijn heeft mij geweldig geholpen bij het maken van mijn website. Hij is duidelijk, eerlijk, open en transparant over zijn werkwijze. Is zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Het voelde al bij de eerste kennismaking heel vertrouwd en ik heb hem de vrijheid gegeven om zijn kennis en kunde los te laten op mijn site. Ik zeg met volle overgave: het is helemaal geworden zoals het moet zijn, dus: Wil je een mooie duidelijke website? Bel Martijn en hij gaat het regelen! Nogmaals: Heel erg bedankt Martijn, ik ben zeer tevreden.
Danian Kreeft
Goede website Goede service Goede vindbaarheid 10/10
Mick Seinhorst
Martijn is onwijs getalenteerd in het maken en creëren voor websites voor welke onderneming dan ook. Ik als klant ben erg tevreden over zijn klantvriendelijkheid en hulp bij vragen of moeilijkheden waar ik tegen aan loop. Erg fijn om mee samen te werken vanuit een ondernemend perspectief!
D dH
Voor mijn beginnende onderneming wilde ik een website laten maken, al snel kwam ik op de site van Martijn terecht en heb ik hem een bericht gestuurd, waar ik ook snel antwoord op kreeg. We hebben een gesprek ingepland waar hij heeft geluisterd naar mijn wensen. Twee dagen later kwam hij al met een concept, waar ik al erg tevreden mee was. Ik heb akkoord gegeven, waarmee hij verder is gegaan met het maken van mijn website. Ik vind dat de website er erg mooi is uitgekomen en ik vond het ook fijn dat ik altijd contact kon opnemen en hij mij soms ook contacteerde om te vragen naar mijn meningen voor de website. Voor de volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Martijn zijn webdesign diensten! Bedankt Martijn!
naomi smit
De website ziet er mooi en duidelijk uit.
Bjorn
Hier een geweldige webshop laten maken, luisterd goed naar de wensen en voert deze uit tot beide tevreden zijn. Erg fijn om mee te werken, oog voor detail en snel met communicatie. Alles tot in de puntjes geregeld, zeker een aanrader!
HiddeBots
Ongelofelijk

×